DIY

fredag 11. desember 2009

Kalenderen min er med blant finalistene:)



Kalenderen min er blant de 10 finalistene hos Anettes hus - en stor ære - jeg er kjempefornøyd. Og selvfølgelig må jeg oppfordre alle til å gå inn å stemme på deres favoritt:) (psst: jeg mottar stemmer med takk)
Ha ei fin helg-

torsdag 10. desember 2009

Som julekveld på kjerringa

I lang tid har jeg visst at småenglene skulle ha nissefest i barnehagen i dag, sammen med alle foreldrene. Og jeg har bare gått rundt og tenkt, så koselig - det var jo veldig koselig i fjor. Men.. da jeg leverte dem i går morges, fikk jeg en beskjed fra barnehagetanta: "Det er jo nissefest i morgen, og de fleste barna kommer i nisseluer, jeg tror faktisk bare det er dine to som sier de ikke har nisseluer, og mange av de andre barna kommer i full nissekostyme" Det kom litt sånn forsiktig, hun ville jo sikkert ikke presse meg til noe, men samtidig passe på at Småenglene ikke ville føle seg utenfor.
Så, halv tolv i går kveld (eller er det natt?) begynte jeg å sy nissekjoler. De kan jo gå for det, kan de ikke? Da hadde jeg først vært på jobb, så hadde vi juleavslutning med jobb, fra 3-6 (I Bollettes hus)
Fantastisk hus hun har, forresten. Etter dette bar det videre til tidenes konsert med HArlem Gospel Choir - så vel verd å få med seg. Jg følte meg jo nesten som 18 igjen, der jeg og noen andre venninner stod på første rad og sang og skrek.
Og da jeg så kom hjem, tenkte jeg at jo, kjoler må de ha. Jeg hadde dette stoffet liggende - har bestilt det fra USA og synes det er veldig fint - blir litt glad av dette stoffet - i tillegg til at de kan jo bruke denne kjolen i hele vinter (i hvertfall hvis vi får det litt kaldere) Da de ikke heller hadde nisseluer, tenkte jeg at jeg kunne jo sy det også, når jeg først var så godt i gang.



HYSJ!! Den ene lua er sydd litt feil, men det er vel ingen som ser det? Så selv om denne nissefesten kom som julekveld på kjerringa, så ble jeg jo ferdig i tide.

torsdag 3. desember 2009

Julemarked 2009

Da var årets julemarked gått av stabelen - og jeg var der med mange av tingene jeg har tenkt å selge på Småenglenes verksted. Det var et veldig fint marked. Disse bildene er fra min stand. Jeg solgte tre ganger så mye som i fjor - det må jeg jo være fornøyd med.


Pepperkakemann med pepperkakeoppskrift på magen.



Julekalender eller julekortholder. I år er dette julekalenderen til småenglene.



Solgte noen kjoler og fikk bestillinger på fler :)



Litt dårlig med lys, men hadde broderte og bildehjerter.


Prinsessa-skiltene ble utsolgt.
Og er det noen som har lyst å bestille noe av dette, så legg igjen en kommentar, da ordner vi det.
Regner med at jeg klarer å åpne Småenglenes verksted en dag siste helga før jul. Grugleder meg :)

Min julekalender

Nå er engelen tatt i bruk - er veldig fornøyd med adventskalenderen min - og jeg tror småenglene liker den også. De liker i hvertfall gavene :)
Jeg lager disse til Småenglenes verksted, så det er bare å komme med bestillinger. - Må jo prøve å selge meg selv også litt :)





Småenglene har også en liten Polly Pocket kalender, så i år bruker vi denne her til litt ekstra i helgene.